Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente wint ook zonder Steijn en is dicht bij play-offs Conference League

Laatste update:

Trainer Joseph Oosting kon in de eerste ontmoeting met Riga niet beschikken over de geblesseerden Sem Steijn en Gijs Smal. Hierdoor was er een basisplaats voor Michel Vlap, terwijl Joshua Brenet doorschoof naar de linksbackpositie. Diens positie aan de rechterkant van de Twente-verdediging werd ingenomen door Sampsted, die in de beginfase heel belangrijk was voor de thuisploeg. Ricky van Wolfswinkel begon aan de linkerkant van de voorhoede en werd in de aanvalslinie geassisteerd door Manfred Ugalde en Rots.

Twente kende de ideale start van de thuisbeurt in de derde voorronde van de Conference League. In de elfde minuut dook Sampsted na een vlot lopende aanval alleen voor de doelman van Riga op, om vervolgens beheerst af te ronden met een fraaie stift: 1-0. Vlap was kort daarna met een schot nog dicht bij de tweede Twentse treffer. De druk van de formatie van Oosting nam gaandeweg de eerste helft wat af en Riga werd hierdoor brutaler. Het was aan de alerte Lars Unnerstall te danken dat Anthony Contreras van dichtbij niet voor de 1-1 zorgde. De soms wat onzichtbare Ugalde schoot in de slotfase nog net naast. Verder kwam Twente echter niet voor rust.

De eerste kans van de tweede helft kwam op naam van Van Wolfswinkel, die zijn inzet over het doel van Riga zag verdwijnen. Twente wilde de marge per se verdubbelen en bleef het doel van Riga opzoeken. Doelman Nils Purins zat de thuisploeg echter in de weg en toonde zijn klasse bij pogingen van Vlap en Robin Pröpper. Purins had echter geen antwoord op de keiharde rebound van Rots, nadat invaller Naci Ünüvar in eerste instantie nog van scoren werd afgehouden. Twente had de smaak te pakken en het was aan de goalie van Riga te danken dat Ugalde niet voor 3-0 kon zorgen. Desondanks reist men volgende week met een comfortabele voorsprong af naar Riga.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

-
Zie jij FC Twente de play-offs halen?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
12
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties