Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keiharde karatetrap in het gezicht laat VVV-middenvelder bebloed achter

Laatste update:

Jong AZ - VVV-Venlo 2-1


Al na een paar minuten in het duel liep de thuisploeg rood aan. Schouten probeerde op de helft van de tegenstander met zijn voet bij een hoge bal te komen, maar raakte daarbij Smans vol in zijn gezicht. De middenvelder van VVV bleef lang op de grond liggen en ging zichtbaar aangeslagen naar de kant, alvorens hij pas enkele minuten later weer het veld inkwam. Schouten verliet het veld met een rode prent.

Smans haalde nog in de eerste helft sportieve revanche, door met een fraaie solo de 0-1 te verzorgen. Diep op de helft van Jong AZ begon hij aan een dribbel, waarmee hij meerdere Alkmaarse spelers achterliet, alvorens hij de bal achter Rome Jayden Owusu-Oduro schoof.

Ondanks het feit dat Jong AZ met tien man speelde voor het overgrote deel van de wedstrijd, domineerde de beloftenploeg in het duel. Dat resulteerde na ruim een uur spelen in de gelijkmaker. Denzo Kasius ontving de bal aan de rechterzijlijn, passeerde zijn directe tegenstander en verschalkte Delano van Crooy: 1-1.

In de slotfase van het duel ging het helemaal mis voor VVV. Na een overtreding van Mohammed Odriss in de eigen zestien kreeg Jong AZ een strafschop. Deze werd benut door Jayden Addai: 2-1.

Jong PSV - Jong FC Utrecht 2-0


Het duel tussen de beloften van PSV en FC Utrecht werd een prooi voor de Eindhovenaren. Dat kwam niet in de laatste plaats door een domme rode kaart van Lynden Edhart, die binnen een half uur het veld moest verlaten na een harde tackle op een Jong PSV'er.

Doelpunten van Jesper Uneken (kopbal) en de naar Sparta Rotterdam vertrekkende Mohamed Nassoh (schot van rand zestien) beslechtten de wedstrijd daarna in het voordeel van de thuisploeg: 2-0.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
1
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties