Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht huurt Lammers definitief van Rangers; vertrek Seuntjens lijkt nabij

Laatste update:

"In de persoon van Sam verwelkomen we een gedreven spits", aldus technisch directeur Jordy Zuidam op de clubwebsite van Utrecht. "Hij beschikt over specifieke kwaliteiten die we goed kunnen gebruiken binnen het team. Hij kent de Eredivisie goed, heeft de laatste jaren buitenlandse ervaring opgedaan en is direct inzetbaar. We zijn blij dat Sam voor ons heeft gekozen en we de rest van dit seizoen een beroep op hem kunnen doen."

Het definitief binnenhalen van Lammers was op financieel gebied niet mogelijk voor Utrecht. De Domstedelingen betalen maximaal 1 à 1,5 miljoen voor spelers, afgezien nog van het salaris van de aanvaller. Lammers werd vorig jaar zomer voor 3,5 miljoen euro binnengehaald door Rangers en ligt in Schotland vast tot medio 2026.

Het Algemeen Dagblad meldde dinsdagmiddag al dat Lammers op de radar van Utrecht was verschenen. De krant voegde toe dat er toen nog geen akkoord met Rangers was bereikt. Een dag later is de tijdelijke verhuizing van de voormalig PSV'er dus definitief.

Anthony Descotte liep in november een zware knieblessure op en is voorlopig niet inzetbaar voor manager Ron Jans. Ook Isac Lidberg en Seuntjens wisten in de eerste seizoenshelft niet te overtuigen in de Domstad. Utrecht is daarom naarstig op zoek naar versterkingen voorin.

Lammers, de voormalig spits van onder meer PSV en Eintracht Frankfurt, komt dit seizoen nauwelijks in de plannen voor bij Rangers. Hij mocht maar in de helft van de Schotse Premier League-wedstrijden starten door de flinke concurrentie van Cyriel Dessers en Danilo.

Rangers wist daarnaast Fábio Silva in te lijven vorige week. De Portugees kwam op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers. Lammers zou daardoor overbodig zijn geworden.

Eerder kwam Lammers in de Eredivisie uit voor sc Heerenveen. Hij kwam 35 keer in actie voor de Friezen. Hierin wist hij 19 doelpunten te maken en 5 assists te geven. Volgens Transfermarkt is hij momenteel 2 miljoen euro waard.

In het buitenland kwam Lammers achtereenvolgens in actie voor Atalanta, Eintracht Frankfurt, Empoli, Sampdoria en Rangers.

Seuntjens
Door de naderende komst van Lammers lijkt Seuntjens op weg naar de uitgang bij Utrecht. Volgens het Brabants Dagblad onderzoekt RKC Waalwijk de mogelijkheden om hem voor een halfjaar te huren. Seuntjens kwam vorig jaar al zes maanden uit voor RKC. en kwam in die periode tot vier goals en acht assists.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
26
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
49
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties