Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht schaamt zich kapot na bekerblamage: 'Dit is een nachtmerrie'

Laatste update:

"Dit is een nachtmerrie. Totaal onacceptabel en Utrecht-onwaardig", vertelde Rankovic tegenover ESPN. "Deze klap moeten we even verwerken. We moeten als staf deze wedstrijd analyseren, maar het begint bij de eerste minuut: de tegenstander bracht veel meer energie in de wedstrijd. En dat is ook wat we hebben gezegd tegen de jongens. Als je dat niet kan matchen, dan kom je in de problemen."

Volgens de interim-trainer was er aan de zijde van Utrecht geen sprake van onderschatting. "Ik heb daar deze week niets van geproefd, ook voor de wedstrijd niet. Ik denk dat we na de 0-1 mentaal wel wat zwakker werden. Het is heel stil in de kleedkamer. Het is voor iedereen nu heel verstandig om niet heel emotioneel te worden, anders loopt het uit de hand. We hebben morgen genoeg tijd om alles te bespreken."

Toornstra
Volgens Jens Toornstra was de einduitslag niet geflatteerd. "We hebben verdiend verloren. Het is bizar, echt bizar. Ik heb er geen woorden voor hoe dit is gelopen. Dit hebben we aan onszelf te wijten. We hebben niet als team gespeeld. In de eerste tien minuten werden we gewoon weggespeeld. Daarna pakten we het overwicht en kregen we wel wat kansen, maar we speelden gewoon niet goed genoeg."

De middenvelder van Utrecht stelt dat dit een van de meest bizarre nederlagen in zijn carrière is. "Deze staat wel in de topdrie. In de kwartfinale van het bekertoernooi tegen een amateurploeg met 4-1 verliezen in eigen huis, dat kan echt niet. Met alle respect, want ze hebben het hartstikke goed gedaan. Chapeau voor Spakenburg, maar dit komt wel hard aan bij ons. Je was op voorhand in een uitgelezen positie om de halve finale te halen. Ik denk dat als we vanavond in bed liggen, dat we gaan malen", aldus Toornstra.

Van der Hoorn
FC Utrecht-aanvoerder Mike van der Hoorn was ontsteld na de harde nederlaag van zijn ploeg tegen de amateurs van Spakenburg. "Het is een regelrechte schande", zei de verdediger. "We staan te kijken bij die goals, de energie ontbrak. Ik vind het heel moeilijk te verklaren. Het lijkt op onderschatting, maar daar hebben we vooraf juist op gehamerd. Ik ben er altijd in blijven geloven. Ook toen het 3-1 werd. Ik dacht toen wel: het wordt lastig. Dit is een harde klap." Ondertussen hieven boze Utrecht-fans het 'Schaam je kapot' aan. "Volkomen terecht", vond Van der Hoorn.

-

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
0
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
26
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties