Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe wint ondanks schandalige taferelen ternauwernood in Trabzon

Laatste update:

Bij Trabzonspor begonnen onder meer Stefano Denswil en Thomas Meunier in de verdediging, terwijl Nicolas Pépé, Trezeguet en Edin Visca voor de aanvoer richting spits Enis Destan moesten zorgen. Aan de kant van Fenerbahçe werd Edin Dzeko in zij rug gesteund door Iran Can Kahveci, Sebastian Szymanski en Tadic. Ferdi Kadioglu stond linksachter; Jayden Oosterwolde maakte aan het begin van de tweede helft zijn entree.

Fenerbahçe opende de score na een klein kwartier spelen. Tadic legde af op Fred, die de bal met een heerlijke streep in de verre kruising voor de 0-1 zorgde. Szymanski leek Fener al snel daarna op 0-2 te zetten. Echter zag de Pool dat Ugurcan Cakir een fraaie redding in huis had en zo zijn vrije trap onschadelijk maakte.

Ook Trabzonspor liet zich gelden in de eerste helft, maar het zat de thuisploeg ook niet mee toen een inzet van Destan voor de lijn werd weggehaald. Fred maakte in blessuretijd zijn tweede en weer was Tadic de man van de assist. De Serviër speelde strak in op Fred, die van dichtbij voor de 0-2 tekende.

Na ruim een uur spelen bracht Trabzonspor de spanning terug in de wedstrijd via Enis Bardhi. De Noord-Macedoniër krulde een vrije trap prachtig in de korte kruising: 1-2. Een kwartier voor tijd kreeg Trabzonspor een strafschop, nadat Alexander Djiku een overtreding beging op Denswil. Trezeguet schoot de strafschop onberispelijk binnen: 2-2. De wedstrijd werd overigens veelvuldig stilgelegd. Zo werd Dusan Tadic bekogeld door voorwerpen uit het publiek en werd er vuurwerk op het veld gegooid.

Vlak voor tijd kwam het toch nog goed voor Fener. Oosterwolde won een cruciaal kopduel, waardoor Tadic een scherpe voorzet kon geven vanaf links op de voor Dzeko ingevallen Serdar Dursun. De Turk ging neer, maar bracht de bal wel bij invaller Batshuayi. De Belg roste de bal overtuigend in het doel: 2-3.

Livakovic was diep in blessuretijd nog belangrijk door een gekruld schot van Edin Visca over te tikken. Terwijl de Kroaat op de grond lag, werd hij door een muntje geraakt uit het publiek met een bebloede kin als gevolg. Fenerbahçe hield ondanks de opstootjes die even later volgden stand. Na afloop van het duel vluchtten de spelers van Fenerbahçe de spelerstunnel in, nadat er honderden Trabzon-fans het veld op waren gestormd.

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties