Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ferdinand plaatst oude bekende boven 'beste verdediger ter wereld' Van Dijk

Laatste update:

"Van Dijk op zijn top, of toch Vidic? Dat is een goede vraag", stelt Ferdinand in een vraag-en-antwoordsessie op Instagram. "Ik ga toch voor Vidic, want daar heb ik mee samengespeeld. Hij was mijn partner. Hij knapte voor mij het vuile werk op en ik deed dat ook voor hem. Zo ging dat altijd." Ferdinand plaatst wel gelijk een kanttekening. "Ik hou van Van Dijk, begrijp me niet verkeerd. Hij is op dit moment de beste verdediger ter wereld."

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"Ik had Van Dijk krijg meegemaakt in onze tijd, om van dichtbij te zien hoe goed hij is", vervolgt Ferdinand. "Dat zou heel interessant zijn geweest. Het is zonder twijfel een speler van topklasse." De Oranje-international veroverde vorig seizoen de Champions League met Liverpool en is deze jaargang hard op weg naar de landstitel in de Premier League. Vanwege de coronacrisis liggen de competities in Europa voorlopig stil, waardoor het nog onduidelijk wanneer en op welke manier Liverpool kampioen wordt. In de Ballon d'Or-verkiezing in december vorig jaar moest Van Dijk alleen Lionel Messi voor zich dulden.

Frank Leboeuf, oud-verdediger van onder meer Chelsea, liet eerder deze week nog een ander geluid horen. De Fransman plaatste Van Dijk in zijn analyse juist boven Vidic. "Ik vind Van Dijk completer", zo zei hij in gesprek met ESPN. "Ik hield van Vidic, want dat was echt een beest en bovendien een fantastische verdediger. Maar Van Dijk kan zijn team leiden en heeft een geweldig bereik met zijn passing. Vidic had dat minder. Maar, petje af voor hem, want hij was ook echt fantastisch."

Ben jij het eens met Rio Ferdinand over Virgil van Dijk?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
2
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
4
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties