Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord bevestigt vertrek van João Teixeira na anderhalf jaar

Laatste update:

1908 meldde twee weken geleden al dat Teixeira niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met Vitesse (0-1 nederlaag) behoorde, omdat hij op het punt stond een transfer te maken. Het Turkse Göztepe was het meest concreet in de markt voor de aanvallende middenvelder, maar een overgang naar Turkije kwam niet van de grond. Ondanks dat er meer Turkse en Amerikaanse belangstelling was, vertrekt Teixeira nu naar zijn vaderland.

Teixeira werd door Feyenoord in de zomer van 2020 voor meer dan een miljoen euro weggehaald bij Vitória Guimarães, nadat hij eerder voor onder meer Sporting Portugal, Liverpool, FC Porto en SC Braga speelde. De Portugees kende onder Dick Advocaat een hoopvol begin en maakte behoorlijk wat minuten in zijn eerste half jaar. Begin 2021 liep Teixeira een zware blessure op, waarna het vanaf maart lastig bleek voor hem om zich in het elftal te knokken.

De trainerswissel bij Feyenoord - Arne Slot nam het afgelopen zomer over van Advocaat - betekende de nekslag voor de toekomst van Teixeira in Rotterdam. De middenvelder mocht in de zomer al weg, maar dat lukte toen niet. Slot deed het afgelopen half jaar nauwelijks een beroep op hem: slechts twee optredens. In totaal staat hij op 24 duels voor Feyenoord, waarin hij niet scoorde, maar wel 4 assists leverde.

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
0
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties