Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord heeft twee 'main targets' voor winterse transferwindow

Laatste update:

De naam van Diallo wordt al langer in verband gebracht met Feyenoord. De negentienjarige vleugelaanvaller van Manchester United leek afgelopen zomer al op weg naar De Kuip, maar raakte op het laatste moment geblesseerd. Feyenoord schakelde door en huurde Reiss Nelson vervolgens van Arsenal. Nu hoopt Feyenoord Diallo in januari alsnog voor anderhalf jaar te huren, al werd er in eerder stadium door zowel Feyenoord Transfermarkt als transfermarktexpert Fabrizio Romano melding gemaakt van meer geïnteresseerde clubs.

Bradaric was afgelopen zomer al in beeld om de opties binnen de selectie van Feyenoord voor de linksbackpositie te vergroten. Trainer Arne Slot heeft nu met Tyrell Malacia in principe maar één echte linksback, al kan Ramon Hendriks ook op die positie uit de voeten. Bradaric was afgelopen zomer nog financieel onhaalbaar, maar die situatie lijkt nu veranderd te zijn. Lille OSC betaalde in 2019 6,5 miljoen euro aan Hajduk Split voor de viervoudig international van Kroatië en deed in zijn eerste twee seizoenen nog geregeld een beroep op hem, maar nu komt hij weinig aan spelen toe.

Tegenover de mogelijke komst van Diallo en Bradaric zouden eveneens uitgaande transfers kunnen staan. João Teixeira en Mark Diemers mochten afgelopen zomer al vertrekken. "Grote kans. Maar dat hoeft niet gratis. Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling", schrijft Feyenoord Transfermarkt over de kansen dat Teixeira en Diemers in januari vertrekken. Ook Denzel Hall, Franco Antonucci, Aliou Baldé en Naoufal Bannis mogen in de winterse transferwindow verhuurd of verkocht worden, zo meldde Feyenoord Transfermarkt eerder.

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties