Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan borst nat maken: 'Wanneer stopt deze gek nou met rennen?'

Laatste update:

De Trots van het Noorden degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie en kende vervolgens een rampzalige seizoenstart, maar inmiddels is de gifbeker alweer een tijdje leeg.

Groningen werkte zich op naar de zesde plaats en heeft de wederopstanding grotendeels te danken aan talenten uit de eigen jeugd. Vooral Postema is geliefd en heeft zich met zijn doelpunten en werklust ontpopt tot publiekslieveling.

"Ik heb een goede connectie met het publiek", zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Als er niks gebeurt in de wedstrijd, maak ik graag een tackle voor ze, zodat ze weer wakker worden. Ik knok me altijd helemaal leeg. En dat is wat de mensen in Groningen graag willen zien."

Waar de resultaten begin dit seizoen tegenvielen toen Postema een aanvalsduo met Kevin van Veen vormde, is het elftal sinds begin november gaan draaien toen het talent zijn leeftijdsgenoten Thom van Bergen (20), Luciano Valente (20) en Jorg Schreuders (19) aan zijn zijde kreeg. Na die keuze werd in achttien wedstrijden nog maar één keer door Groningen verloren.

Lukkien stak onlangs de loftrompet over Postema, die dit seizoen al goed was voor tien treffers. Volgens de trainer heeft de spits 'vier longen'. "Ik kon het tegen Fortuna zelfs 120 minuten volhouden. Het is echt een kwaliteit van ons. Ik blijf er ook mee doorgaan, want ik als het niet doe, denk ik dat de trainer snel het bordje omhoog houdt voor een wissel."

"Ik word in elk geval niet snel moe. Als Feyenoord daar wel van uitgaat, hebben ze dit keer een beetje pech, want ik blijf wel lopen. Ik hoop dat ze gek van me worden en denken: wanneer stopt deze gek nou eens met rennen?"

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
2
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
33
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
53
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
55

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties