Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord moet drie dagen voor topper tegen PSV vrezen voor zeer zware blessure

Laatste update:

Het duel tussen Feyenoord en Groningen liep tegen zijn einde bij een 2-1 stand, toen Peersman een harde tackle inzette van achteren op de benen van Stengs. De aanval van Feyenoord liep door, maar leverde geen goal op.

Meer: Perez: ‘Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden’ | Vink ziet onthutsend zwak moment van Feyenoord tegen NEC: ‘Die is knettergek’

De tackle van Marvin Peersman op Calvin Stengs.

Even later besloot Luka Ivanusec de bal toch maar buiten te spelen, toen de blessure van Stengs zeer ernstig bleek. De linkspoot greep kermend van de pijn naar zijn rechterknie.

Commentator Leo Oldenburger vreest het ergste. "Het is duidelijk dat hij last heeft. Kijk eens hoe Peersman inkomt, joh. De pijn is duidelijk, de boosheid moet gericht zijn op Peersman en de arbitrage dat dit onbestraft blijft."

"Spelers die zo hun gezicht begraven in hun shirt, verraadt wel dat de pijn bijzonder en behoorlijk is en de vrees voor een stevige blessure toeneemt. De absentenlijst bij Feyenoord was al zo lang", aldus Oldenburger.

Stengs moest uiteindelijk per brancard van het veld worden gedragen. Hij kreeg een groot applaus van Het Legioen. Feyenoord won de halve finale van Groningen met 2-1.

'Vieze overtreding'


Jan Joost van Gangelen en Kees Kwakman schrikken van de beelden. "Dit is echt een hele vieze overtreding. Wij konden het niet heel goed zien omdat we naar beneden liepen. Natuurlijk is het niet zijn intentie om Stengs geblesseerd te schoppen."

"Waarschijnlijk zeggen ze vanuit het VAR-centrum iets over 'intensiteit' en dat het niet hard is, maar kijk even hoe het met Stengs afloopt. Ik ben niet snel van de rode kaarten trekken, maar wat mij betreft kun je hier een rode kaart voor geven", aldus Kwakman.

Meer nieuws

VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
3
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
42
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties