Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is

Laatste update:

Al in de vijfde minuut kwam FC Twente in Alkmaar op voorsprong. Ricky van Wolfswinkel legde de bal in de zestien breed op Naci Ünüvar, maar hij schoot recht op doelman Mathew Ryan af. In de rebound kon Steijn alsnog binnentikken: 0-1.

Na een half uur spelen liet AZ zich voor het eerst zien. Van Bommel dribbelde naar binnen en produceerde een zwak schot, dat gepakt kon worden door Lars Unnerstall.

Luttele minuten later kreeg Ünüvar weer een grote kans op een treffer. Hij kreeg de bal door de lucht aangespeeld door Youri Regeer, nam de bal in de zestien aan en schoot vervolgens uit een moeilijke hoek weer recht op Ryan af.

Ook Yukinari Sugawara was in het eerste bedrijf nog dicht bij een treffer. De Japanner kreeg een grote kans vanaf de rand van de zestien, maar schoot net naast.

In de tweede helft kwam AZ al heel snel langszij. Al na 52 seconden spelen tikte Van Bommel de bal in de rebound raak na een shot van Ibrahim Sadiq.

In de 66ste minuut kwam AZ zelfs op voorsprong. Invaller Alec Van Hoorenbeeck gleed weg, waardoor Pavlidis zo door kon lopen op Unnerstall en oog-in-oog met de Duitser niet faalde: 1-2.

In de slotfase was Van Hoorenbeeck met een kopbal nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar Ryan kon de poging vangen.

AZ staat nog twee punten achter op Twente en komt nog in actie tegen Go Ahead Eagles (uit) en FC Utrecht (thuis). Twente speelt nog thuis tegen FC Volendam en moet nog op bezoek bij PEC Zwolle.

Meer nieuws

Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
0
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
2
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties