Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ontbindt contract van miskoop met slechts 33 speelminuten na 3 jaar

Laatste update:

Conteh kwam in juli 2020 bij Feyenoord. De club nam hem voor een bescheiden transfersom van 400.000 euro over van FC St. Pauli. Op dat moment was al bekend dat de aanvaller blessuregevoelig is. In zijn eerste seizoen in De Kuip bleek dit niet veranderd te zijn. Conteh kwakkelde met de ene na de andere blessure. De rechtspoot viel dat seizoen slechts twee keer in tijdens officiële wedstrijden voor Feyenoord. Dit was toevallig twee keer tegen RKC Waalwijk. In totaal maakte Conteh 33 minuten in de Eredivisie.

Conteh werd aan het begin van het seizoen 2021/22 uitgeleend aan SV Sandhausen, waarna Feyenoord hem een half jaar later aan FC Dordrecht uitleende. In Dordrecht zette Conteh eindelijk een reeks van wedstrijden neer. Hij groeide uit tot een vaste basisspeler bij de Schapekoppen. In een half seizoen kwam de rappe buitenspeler tot zestien wedstrijden in het shirt van Dordrecht. Daarin was hij goed voor vier goals en zes assists. Conteh kwam 1214 speelminuten in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

Het afgelopen seizoen verhuurde Feyenoord hem aan Dynamo Dresden. Conteh was een belangrijke basiskracht bij Dresden, dat als zesde eindigde in de 3. Liga. In 26 competitieduels was de Duitser goed voor drie goals en evenzoveel assists. BILD meldde begin dit jaar dat Conteh niet onwelwillend zou staan tegenover een langer verblijf bij Dresden. Zijn contractontbinding bij Feyenoord maakt de weg voor een definitieve transfer nu vrij.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
51
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties