Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord profiteert mee van miljoenentransfer Wouter Burger naar Engeland

Laatste update:

De transfer van Burger betekent goed nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers hadden bij zijn verkoop in 2021 een doorverkooppercentage van tien procent bedongen. Ook heeft de kampioen van Nederland recht op een opleidingsvergoeding van meer dan twee procent. Hierdoor mag technisch directeur Denis te Kloese meer dan een half miljoen euro bijschrijven dankzij de transfer. Feyenoord verkocht Burger voor 700.00 euro, waardoor de club in totaal 1,2 miljoen euro rijker is geworden van de verkoop van Burger.

Sinds zijn komst in Zwitserland speelde Burger negentig wedstrijden in het shirt van Basel. Hij wist hierin zes keer het net te vinden en was vijf keer aangever bij een treffer. Vorig seizoen reikte hij met zijn ploeg tot de halve finale van de Conference League. Daar moest Basel echter zijn meerdere erkennen in Fiorentina (3-4 over twee wedstrijden).

Burger werd geboren in Zuid-Beijerland en genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord. In 2020 werd hij een half jaar verhuurd aan Excelsior en het seizoen daarop stalde Feyenoord hem tijdelijk bij andere stadsgenoot Sparta. Voor de Spartanen kwam hij in totaal twintig Eredivisieduels in actie. Hij maakte hierin twee doelpunten en gaf één assist. Eerder deze zomer was hij met Jong Oranje actief op het EK.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties