Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord spreekt vertrouwen uit en gunt Robin van Persie stap voorwaarts

Laatste update:

Van Persie behoudt daarnaast zijn rol als spitsentrainer bij het eerste elftal. De recordtopscorer van het Nederlands elftal voegt zich wekelijks één dag bij de technische staf van hoofdcoach Arne Slot. Van Persie bereidt zich voor op een toekomst als hoofdtrainer en neemt regelmatig een kijkje in de keuken bij gevestigde namen in het vak. Zo dook de oud-spits dit seizoen op bij Manchester United om mee te kijken met Erik ten Hag.

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Het duo Van Persie/Pinas was dit seizoen verantwoordelijk voor de Onder 16 bij Feyenoord. Het tweetal trainers krijgt komend jaar bij de Onder 18 ondersteuning van de ervaren Nico Romeijn, die onder andere geruime tijd voor de KNVB actief is geweest en een aantal jaar heeft gewerkt voor de Amerikaanse voetbalbond. Romeijn gaat op Varkenoord ook als Specialist Development Coach aan de slag. In die rol zal hij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de coaches.

Henk Brugge wordt vanaf het nieuwe seizoen toegevoegd aan de trainersstaf van Feyenoord Onder 21, die verder bestaat uit hoofdcoach Melvin Boel en assistent-trainer Ulrich van Gobbel. Daarnaast gaat de 45-jarige Emmeloorder in de rol van Specialist Transition Coach als aanspreekpunt fungeren voor de Academy-spelers die op regelmatige basis afwisselend bij Feyenoord 1 en Onder 21 trainen.

De trainersstaf van de Feyenoord Academy voor seizoen 2023/24:
Feyenoord O21: Melvin Boel/Ulrich van Gobbel/Henk Brugge
Feyenoord O18/O19: Robin van Persie/Brian Pinas/Nico Romeijn
Feyenoord O17: Davey van den Berg/Arnold Scholten
Feyenoord O16: Erik van der Ven/Ashley van den Dungen
Feyenoord O15: David Toxopeus/Errol Refos
Feyenoord O14: Miguel Dingjan/Samuel Scheimann
Feyenoord O13: Martijn den Haan/Jeffrey Oost

Meer nieuws

Verbeek ergert zich mateloos na GAE - Feyenoord: 'Ga gewoon voetballen man!'
2
Hedwiges Maduro gaat Ajax verruilen voor hoofdtrainerschap Almere City
39
Jürgen Klopp laat zich uit over Arne Slot en geeft hem een mooi compliment
9
VZ Kort: Steven Bergwijn hoort schorsing na rode kaart tegen Excelsior
77
Pak 50x je inzet als Manchester City zondag wint van Nottingham Forest!
0
Bom uit Tweede Wereldoorlog aangetroffen vlak naast stadion FSV Mainz 05
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties