Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord wil graag door met huurling; vraagprijs van drie miljoen euro'

Laatste update:

Volgens de laatste berichten uit Turkije zou Feyenoord welwillend staan tegenover de definitieve komst van de 25-jarige Ié, al is het standpunt van Trabzonspor leidend. De Turkse club sluit niet uit dat de Portugese verdediger komend seizoen aan de A-selectie wordt toegevoegd. De verwachting is dat Trabzonspor een vraagprijs van drie miljoen euro zal hanteren, indien men er toch voor kiest om afscheid te nemen.

Mede door blessureleed, een kwetsuur aan de hamstrings, staat de teller van Ié in dienst van Feyenoord op negentien optredens in alle competities, waarvan zeventien in de basis. In de laatste duels voorafgaand aan de voetbalstop door de coronacrisis verscheen hij weer in de basisopstelling van de Rotterdammers.

Ié doorliep de jeugdopleiding van Sporting Portugal en maakte als tiener de overstap naar Barcelona, waar hij tot 48 duels voor Barcelona B kwam en in december 2014 zijn enige wedstrijd in de hoofdmacht speelde: een invalbeurt van 27 minuten in de bekerwedstrijd tegen Huesca. Via Villarreal B, Belenenses en Lille streek de enkelvoudig A-international neer bij Trabzonspor.

Feyenoord moet Edgar Ié definitief aantrekken

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
2
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
4
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
11
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties