Feyenoorder Ueda scoort in beide doelen en stoot met Japan door in Azië Cup

Bijzonderheden:
Japan kwam na een half uur op voorsprong, toen Doan een rebound achter de Bahreinse doelman schoot: 0-1. Even na rust was het sterspeler Takefusa Kubo die de voorsprong van dichtbij verdubbelde: 0-2.

In de 64ste minuut werkte Ueda een hoekschop op ongelukkige wijze achter teamgenoot en doelman Zion Suzuki: 1-2. Het eigen doelpunt had echter geen gevolgen, daar de Feyenoorder de zege na een goede individuele actie veiligstelde: 1-3. In de volgende ronde wacht voor Ueda mogelijk een ontmoeting met Feyenoord-teamgenoot Alireza Jahanbakhsh.

Bahrein - Japan 1-3

31' 0-1 Ritsu Doan
49' 0-2 Takefusa Kubo
64' 1-2 Ayase Ueda (eigen doelpunt)
72' 1-3 Ayase Ueda (assist: Seiya Maikuma)