Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FIFA-prominenten roemen Oranje en benoemen sleutel tot WK-succes

Laatste update:

In het 5-3-2-systeem van bondscoach Louis van Gaal hebben vleugelverdedigers Blind en Dumfries een belangrijke rol. De twee waren samen goed voor twee doelpunten en drie assists in de achtste finale tegen de Verenigde Staten (3-1). De voorzetten vanaf de zijkanten waren daarbij cruciaal. Wenger denkt dat Oranje met dat type spel ver kan komen. "Die goals kwamen allemaal via de zijkant. Ik denk dat het team met de beste vleugelspelers dit WK gaat winnen. En dat hoeven geen vleugelaanvallers te zijn, het kan ook om wingbacks gaan. Elftallen die er in slagen om linies te doorbreken, en in de passing spelers overslaan, maken meer kans om te winnen."

Oranje staat bovendien bovenaan in het klassement van teams die de minste doelpogingen nodig hebben om tot een goal te komen. Landen als België en Duitsland, die inmiddels uitgeschakeld zijn, hadden veel meer schoten per doelpunt nodig. "Deze statistieken zeggen niet dat Duitsland slecht voetbal speelt, maar Duitsland heeft geen Gakpo of Depay", sprak Klinsmann zeer lovend over het aanvallende duo van Oranje. "Slimme spelers kunnen met een loopactie het verschil maken. Het doelpunt van Gakpo tegen Senegal (hij scoorde met een kopbal na een slimme loopactie, red.) was daar een perfect voorbeeld van."

"Niet alleen in Nederland wordt de discussie over mooi voetbal gevoerd, dat gebeurt overal", vervolgt de oud-topspits. "Maar een coach kijkt vooral naar de spelers die hij heeft, 26 in dit geval. Dat is een grote puzzel, en daar rolt vervolgens een speelplan uit." Oranje kwam zaterdag na een moeizame groepsfase veel beter voor de dag tegen de VS. De Amerikanen hadden meer schoten en balbezit, maar konden niet op tegen het scherpe counterspel van Nederland. Depay, Blind en Dumfries namen de treffers voor hun rekening. Namens de Verenigde Staten was Haji Wright trefzeker.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties