Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fledderus maakt in holst van de nacht van Strand Larsen duurste speler ooit

Laatste update:

Het was een soap die zijn weerga niet kende. Verschillende clubs waren deze zomer bereid om meer dan tien miljoen euro te betalen voor Strand Larsen, maar Fledderus hield zijn poot stijf. De spits uitte openlijk zijn onvrede voor de camera's van ESPN, maar leek daarmee geen snaar te raken bij de beleidsbepalers van de Trots van het Noorden. Dinsdag sloeg Strand Larsen uit woede de training over. Een paar uur later heeft hij zijn gewenste transfer alsnog te pakken.

Celta zag begin deze week een bod van tien miljoen euro exclusief bonussen van tafel worden geveegd door FC Groningen. Wat de huidige nummer acht van de Eredivisie uiteindelijk vangt voor Strand Larsen, is niet bekend. Ook Middlesbrough, Bologna en Salernitana zaten achter de handtekening van de Noorse aanvaller aan, maar zij vissen achter het net. Celta de Vigo eindigde afgelopen seizoen als elfde in LaLiga en bezet momenteel de twaalfde plek met vier punten uit drie wedstrijden. Eerder deze zomer maakte Heraclied Luca de la Torre de overstap naar los Celtiñas.

Groningen heeft tijdig voorgesorteerd op het vertrek van Strand Larsen. Dinsdagochtend maakte de club de komst van Florian Krüger wereldkundig. De 23-jarige aanvaller komt over van Arminia Bielefeld en tekent voor vier jaar in Euroborg, met een optie op nog een seizoen. Het is niet bekend of Krüger de directe vervanger is van Strand Larsen. De Duitser kwam in dienst van Bielefeld in 34 wedstrijden tot één treffer en drie assists. Strand Larsen laat Groningen achter zich met 71 officiële wedstrijden op de teller. Daarin wist hij 27 keer te scoren en fungeerde hij negen keer als aangever.

Record
De Noor gaat de boeken in als de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van FC Groningen. Het record stond ruim tien jaar op naam van Marcus Berg, die voor tien miljoen euro de overstap maakte naar Hamburger SV. De top vijf wordt gecompleteerd door Ritsu Doan (7,5 miljoen naar PSV), Luis Suárez (7,5 miljoen naar Ajax), Tim Matavz (7 miljoen naar PSV) en Bjorn Meijer (6 miljoen naar Club Brugge). Het is niet bekend wat Groningen exact krijgt voor Strand Larsen, maar het record van Berg gaat hoe dan ook verbroken worden, aldus RTV Noord.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties