Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fluitconcerten voor SC Cambuur na nederlaag voor eigen publiek

Laatste update:

Na krap tien minuten was Sander van de Streek als eerst dicht bij een doelpunt. Na een hoekschop nam hij de bal vanaf acht meter op de slof, maar zijn poging was iets te wild en vloog daardoor over. Het was een spaarzame poging in een vrij troosteloze eerste helft. Tussen alle slordigheden had Cambuur vaak het iets betere van het spel, maar tot veel gestroomlijnde aanvallen kwam de thuisploeg ook niet. Het meest opvallende moment van de eerste helft was dan ook de wissel van grensrechter Bas van Dongen, die niet verder kon na een kuitblessure.

Roda had heel weinig in te brengen, al appelleerde het wel twee keer voor een strafschop vanwege hands. Op slag van rust kwam was er ook nog een kansje voor Ugur Inceman, die goed voor zijn man kwam bij een hoekschop. Alleen de inzet van de middenvelder ging langs de verkeerde kant van de paal. Het bleek een voorbode voor wat na rust zou komen. Met een afgemeten voorzet vond Georgi Zhukov Van Hyfte, die de pass met zijn hoofd tot doelpunt promoveerde. De Limburgers waren daarmee uiterst effectief, want het was pas hun eerste poging op doel.

Na rust tapte Roda duidelijk uit een ander vaatje. Ook de van een voetbreuk teruggekeerde Farshad Noor liet zich gelden. Zijn schot werd gekeerd door Leonard Nienhuis, waarna de bal via Van Hyfte over caramboleerde. Pas na een aanvallende wissel lukte het Cambuur om kansjes te forceren. Toch kwam het echte gevaar van de bezoekers. Mike van Duinen haalde geweldig uit vanaf een meter of twintig, maar zag zijn schot uiteen spatten op de lat. Onvermijdelijk kwamen er hachelijke momenten in het Roda-strafschopgebied. Zeker nadat Benjamin van Leer de bal de verkeerde kant op stompte. Na enkele omzwervingen kwam de bal toch veilig in zijn handen terecht.

Van Leer trad niet veel later een stuk adequater op door redding te brengen op een inzet van Kevin van Veen. De beste kansen bleven voor Roda. Erik Bakker leverde de bal in, waarna Rydell Poepon vrij kon oversteken richting het Leeuwardse doel. Tot opluchting van Bakker vond de spits de paal. Het aluminium was de thuisploeg goed gezind, want even later kopte Poepon uit een corner tegen de lat. Aan de andere kant trof Marcos Gullón bijna zijn eigen doel en frommelde Xander Houtkoop de bal net langs de verkeerde kant van de paal.

-
Denk jij dat SC Cambuur als laatste eindigt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties