Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ

Laatste update:

Martens streed op de laatste speeldag met AZ om een ticket voor de voorronde van de Champions League en was lange tijd dichtbij, maar zag zijn ploeg een 3-0 voorsprong uit handen geven tegen FC Utrecht. Bovendien won concurrent FC Twente bij PEC Zwolle (1-2).

Na afloop van het duel van AZ verscheen Martens voor de camera bij Hans Kraay junior. "Ik wil en ik zal blijven", sprak Martens klare taal over zijn toekomst. "Ik had liever gehad dat je mij gefeliciteerd had met de derde plaats, want dat overheerst nu. Maar Max Huiberts heeft al een hele tijd uitgesproken richting mij dat hij dit graag wilde."

"Ik heb gezegd dat mijn intentie ook was om eruit te komen, maar ik wilde daar niet mee bezig zijn. Dat is ook niet gebeurd. Ik heb het gelaten aan de mensen die dat voor mij doen en ik heb net vernomen dat alles rond is gekomen."

Martens nam het stokje in januari over van Jansen, die door AZ op straat was gezet. De Belg stond tot dat moment als coach aan het roer bij Jong AZ, maar was als assistent- en transitiecoach ook al betrokken bij de A-selectie.

Martens noteerde met Jong AZ een puntenrecord in de Keuken Kampioen Divisie. Als speler won hij in 2009 zowel de landstitel als de Johan Cruijff Schaal met AZ. Ook wist hij de TOTO KNVB Beker te winnen met AZ.

Officiële bekendmaking


Na de laatste wedstrijd was het al bekend, maar inmiddels heeft AZ de deal op de officiële kanalen beklonken. Martens blijft in ieder geval tot de zomer van 2026 de oefenmeester van de nummer vier van de Eredivisie in het seizoen 2023/24. Tegenover de aanwezige media reageert Martens trots op zijn contractverlenging.

"Het afgelopen seizoen was bijzonder", aldus de hoofdtrainer. "Dat ik het halverwege over zou nemen lag niet in de lijn der verwachting. Je probeert het dan samen met de staf zo goed mogelijk in te vullen. Als dat dan leidt tot een contractverlenging ben je op een bepaalde manier ook trots en blij."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
21
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
38
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
6
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties