Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna drukt VVV verder in de zorgen bij evenaring clubrecord Giakoumakis

Laatste update:

In een weinig verheffende eerste helft had Fortuna het betere van het spel en kwam de ploeg van Ultee na tien minuten spelen op voorsprong. Mats Seuntjens stuurde Lisandro Semedo de diepte in, die het sprintduel eenvoudig won van Leon Guwara en met de punt van de schoen de 0-1 op het bord zette achter doelman Thorsten Kirschbaum. Twee minuten later werd diezelfde Kirschbaum werderom op de proef gesteld, toen Zian Flemming een vrije trap ineens op doel besloot te schieten. De sluitpost van VVV had alle mogelijke moeite met het schot, maar wist in twee instanties te redden, voordat Seuntjens gevaarlijk kon worden.

Na een half uur spelen kwam VVV beter in de wedstrijd, waarna de ploeg van Hans de Koning die lijn in de tweede helft doortrok. Het leverde al na tien minuten in de tweede helft de gelijkmaker op, toen Danny Post met een voorzet vanaf rechts het hoofd van Giakoumakis vond. De aanvalsleider zag zijn eerste inzet nog gekeerd worden door doelman Yanick van Osch, maar kon in de rebound alsnog afronden: 1-1. Heel lang kon VVV alleen niet genieten van de gelijkmaker. Amper vijf minuten later ving Seuntjens een slechte uittrap van Kirschbaum op, waarna hij alle tijd en ruimte kreeg om doeltreffend uit te halen in de verre hoek: 1-2.

VVV was op dat moment voetballend niet de mindere, maar wist niet tot noemenswaardige kansen te komen. Dat lukte Fortuna wel, dat via Flemming het duel na ruim een uur spelen in het slot gooide. De aanvaller werd met het hoofd gevonden door Semedo en tekende van dichtbij voor de 1-3. Niet veel later zorgde Flemming wederom voor gevaar, toen hij alleen op doelman Kirschbaum af kon maar wild over schoot. VVV poogde in de slotfase de spanning in het duel terug te brengen, maar kwam niet verder dan een schot van Vito van Crooij, die met de buitenkant van de schoen de handen van Van Osch vond.

-

Meer nieuws

Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
0
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
22
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
7
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
18
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties