Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna haalt met Özyakup wederom Turks international naar Sittard

Laatste update:

"Na bijna tien seizoenen in Turkije te hebben gespeeld, was het mijn wens om terug te keren naar Nederland", verklaart Özyakup zijn keuze voor Fortuna. "Die kans krijg ik nu bij Fortuna. Nu is het aan mij om alles te geven voor deze club en samen met mijn nieuwe ploeggenoten er een mooi seizoen van te maken." Het enthousiasme van de aanwinst wordt gedeeld door technisch manager Sjoerd Ars. "We waren nog opzoek naar een voetballende middenvelder. Oguzhan heeft bewezen over die kwaliteiten te beschikken. Daarnaast voegen we een bak aan ervaring toe met zijn komst, met meer dan driehonderd wedstrijden in het shirt van Besiktas. De komst van Oguzhan maakt de selectie compleet."

Özyakup zelf wilde graag terugkeren in Nederland. Het management van de middenvelder sprak de afgelopen weken al met meerdere clubs, waaronder FC Groningen. Tot een definitief akkoord kwam het echter niet. Met Fortuna ging het al snel de goede kant, waardoor Özyakup binnenkort weer op de Nederlandse velden te bewonderen is. Özyakup speelde bij het nationale elftal van Turkije jarenlang samen met Burak Yilmaz. Hij is zelf 43-voudig international.

De in Zaandam geboren Özyakup stond in de jeugd bij Arsenal bekend als een van de grootste talenten van the Gunners. De rechtspoot speelde uiteindelijk twee bekerwedstrijden in de hoofdmacht van de Londense club, waarna hij naar Turkije vertrok. Bij Besiktas ontwikkelde Özyakup zich tot een ware clubspeler. In 310 officiële wedstrijden scoorde de Turkse Nederlander 35 doelpunten en leverde hij 62 assists af. Deze zomer trok hij na tien jaar de deur achter zich dicht in Istanboel.

In het seizoen 2019/20 werd Özyakup verhuurd aan Feyenoord. In zijn eerste wedstrijd maakte de middenvelder grote indruk door al na twee minuten te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (3-0 winst). Verder liet Özyakup ook qua veldspel een uitstekende indruk achter. Uiteindelijk werd dat seizoen vanwege de coronapandemie nooit afgemaakt. Özyakup kwam in totaal tot vier officiële wedstrijden bij Feyenoord. De middenvelder werd sindsdien meermaals gelinkt aan een terugkeer naar Rotterdam, maar zover kwam het uiteindelijk nooit.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
5
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties