Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Fortuna Sittard wéér in financieel zwaar weer na uitblijven transfer'

Laatste update:

Fortuna zou naar verluidt in januari op een uitgaande transfer hebben gerekend. Geen enkele club meldde zich echter, waardoor de club dus ook geen geld op de rekening kon bijschrijven. Het is echter niet zo dat de club op het randje van de afgrond balanceert. "Maar er moet wel iets gebeuren", zegt een anonieme geldschieter.

Fortuna Sittard stond destijds drie keer op het punt om het faillissement aan te vragen. Door de verkoop van het stadion werd Fortuna in één klap verlost van een schuldenlast van dertien miljoen euro en werd in totaal elf miljoen euro kwijtgescholden door schuldeisers. De rest van de miljoenenschuld bestond uit achterstallige huur voor het stadion.

Fortuna staat momenteel veertiende in de Eredivisie met 30 punten na 29 speeldagen. De voorsprong op de rode streep bedraagt op dit moment vier punten. Het team van trainersduo René Eijer en Kevin Hofland krijgt komend weekeinde belangrijk bezoek van streekgenoot VVV-Venlo, dat slechts drie punten meer verzamelde.

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
1
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
19
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
11
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties