Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Foto vanuit ziekenhuisbed geeft ernst van blessure PSV-verdediger aan

Laatste update:

"Kampioenen ontstaan juist in moeilijke tijden", zo schrijft de PSV-verdediger op Instagram. "Met de genade van God zal ik snel terugkeren. Grote dank aan mijn familie en vrienden die mij steunen op deze reis", aldus Bella-Kotchap, die afsluit met de woorden 'Love ABK'. Wat volgt is een stroom aan steunbetuigingen vanuit de voetbalwereld, met onder meer Ismael Saibari die al grappend 'Beterschap gigantische baby' schrijft in een reactie onder de foto van zijn ploeggenoot.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Armel Bella (@armel.bella82)

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder deze week al dat Bella-Kotchap een schouderblessure had opgelopen, al werd dat niet officieel bevestigd door PSV. De blessure van de verdediger is een hard gelag voor trainer Peter Bosz, die nog niet volop gebruik heeft kunnen maken van Bella-Kotchap.

De Duitse centrale verdediger moest eerder enkele wedstrijden missen wegens de naweeën van een getrokken kies. De laatste weken moest de Duitser ook al verstek laten gaan wegens een blessure. Verdeeld over 5 wedstrijden kwam Bella-Kotchap tot dusver tot 246 speelminuten in het shirt van PSV.

PSV wist eerder deze week nog niet wat de beste behandelmethode voor Bella-Kotchap zou zijn. De blessure zou verholpen kunnen worden met rust of een ingreep, maar bij de koploper van de Eredivisie was men terughoudend om Bella-Kotchap onder het mes te laten gaan. Grote vraag was namelijk of dat een effectievere methode is dan rust. Naar nu blijkt is er dus toch gekozen voor een operatieve ingreep.

De geopereerde Bella-Kotchap mist dus sowieso de thuiswedstrijd van PSV tegen Ajax van zondag. Daarnaast lijken ook de ontmoetingen met Heracles Almelo (4 november ), RC Lens (8 november) en PEC Zwolle (12 november) te vroeg te komen voor de pas 21-jarige verdediger, die dit seizoen wordt gehuurd van Southampton.

Lang
Bosz kan ook al niet beschikken over Noa Lang. De aanvaller raakte op 8 oktober in het duel met Sparta Rotterdam (0-4) geblesseerd aan zijn hamstring. Het kostte de vleugelflitser de interlandperiode met het Nederlands elftal, terwijl hij er ook niet bij was tijdens de wedstrijden van PSV tegen Fortuna Sittard (3-1 winst) en Lens (1-1). Zijn plek op de linksbuitenpositie werd de voorbije wedstrijden ingenomen door Hirving Lozano.

Het is de verwachting dat Lang pas ná de interlandperiode in november weer beschikbaar is voor Bosz. Dat houdt in dat Lang de interlands van Oranje met Ierland (thuis, 18 november) en Gibraltar (uit, 21 november) mist. In clubverband zal PSV Lang moeten missen in de wedstrijden tegen Ajax (thuis), Heracles Almelo (uit), Lens (thuis) en PEC Zwolle (thuis). Als alles volgens verwachting verloopt, zou Lang op 25 november, wanneer de uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma staat, zijn rentree kunnen maken.

Eredivisie
PSV
5 - 2
Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties