Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraaie omhaal vormt kers op de taart tijdens dikke overwinning van Marokko

Laatste update:

De wedstrijd stond op losse schroeven, omdat de selectie Guinee-Bissau een voedselvergiftiging opliep. De voetbalbond van Guinee-Bissau meldde dat alle 25 selectiespelers én enkele stafleden waren opgenomen in een ziekenhuis in Rabat, nadat zij in de nacht van dinsdag op woensdag last kregen van diarree en moesten overgeven. De wedstrijd ging desondanks door en na 33 minuten opende Achraf Hakimi de score voor Marokko. De rechtsback kreeg de bal op de zestienmeterlijn voor de voeten nadat Guinee-Bissau probeerde een corner weg te werken en schoot hard raak in de linkerhoek.

In de laatste minuut van de eerste helft kreeg Marokko een strafschop na een onhandige overtreding van Bura op Ryan Mmaee. De daaropvolgende strafschop werd door Watford-middenvelder Imran Louza met succes in de linkerhoek gemikt. Enkele minuten na de pauze breidde Marokko de marge uit: Ilias Chair verschafte zichzelf buiten het strafschopgebied de ruimte voor een fraai schot in de verre rechterhoek. Na ruim een uur werd het 4-0, door een wonderschone halve omhaal van Ayoub El Kaabi na een voorzet van Adam Masina. Invaller Munir El Haddadi bepaalde acht minuten voor tijd de eindstand op 5-0 toen hij in een één-op-één-situatie met keeper Jonas Mendes niet faalde. Het is de grootste overwinning sinds de 6-0 zege op Mali in september 2017.

Voormalig Eredivisionist Sofyan Amrabat had een basisplaats, terwijl AZ-aanvaller Zakaria Aboukhlal en NEC-verdediger Souffian El Karouani op de bank bleven. Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui werden door bondscoach Halilhodzic buiten de selectie gelaten. Hij vindt dat Ziyech te weinig discipline en strijd toonde in het shirt van Marokko, terwijl Mazraoui er vanwege een eerder incident niet goed op staat bij de bondscoach."Hij zei dat hij geblesseerd was, maar de medische staf vertelde me gewoon dat hij fit was. Dat soort gedrag kan ik niet tolereren", zei Halilhodzic eind vorige maand.

Denk je dat Marokko het WK gaat halen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties