Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'

Laatste update:

Volgens Foot Mercato is het hoogstwaarschijnlijk dat Manchester United na dit seizoen afscheid neemt van Ten Hag. De huidige achtste plek in de Premier League en een gebrek aan ontwikkeling op het veld liggen daaraan ten grondslag.

Het Franse medium komt meteen met een mogelijke opvolger op de proppen. Waar verschillende Britse en Duitse media de laatste tijd veelvoudig spreken over Thomas Tuchel, oppert Foot Mercato een andere naam.

Gareth Southgate zou namelijk bovenaan het lijstje van Manchester United staan. Sir Jim Ratcliffe hoopt de huidige bondscoach van Engeland na het EK van komende zomer te presenteren.

"De Engelse coach is intern erg populair en de technische leiding van the Red Devils is ervan overtuigd dat hij de ideale trainer is om de club in goede banen te leiden en de leider van het project te zijn", zo schrijft Santi Aouna namens het medium.

Er is nog geen akkoord bereikt tussen Manchester United en Southgate, maar naar verluidt worden er reeds gesprekken gevoerd door beide partijen. Deze zouden positief verlopen en dus is een overeenstemming niet ver weg.

Mocht Southgate daadwerkelijk tekenen op Old Trafford en het Engelse nationale team achter zich laten, dan moeten the Three Lions voor het eerst in acht jaar op zoek naar een nieuwe bondscoach. Engeland ging in 2016 in zee met Southgate, met wie onder meer een tweede plek op het EK van 2021 werd behaald.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
2
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
21
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
22
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties