Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Francisco Conceição ziet geen perspectief en laat Ajax spoedig achter zich

Laatste update:

Conceição kwam vorig seizoen voor de vastgestelde afkoopsom van vijf miljoen euro naar Amsterdam. Hoewel de nu twintigjarige Portugees regelmatig goed inviel, kreeg hij van trainers Alfred Schreuder en John Heitinga bijna nooit een basisplaats. Ajax heeft deze zomer met Georges Mikautadze en Carlos Forbs twee spelers binnengehaald die op de rechtsbuitenpositie terecht kunnen, terwijl ook Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Mika Godts een optie op die positie kunnen zijn voor Steijn.

Het perspectief op speeltijd is gering voor Chico, waardoor Porto eerder deze zomer al poogde hem binnen te halen. Ajax wees de eerdere voorstellen van os Dragões af. De Amsterdammers plaatsten Conceição relatief hoog in de salarisschaal, waardoor de club meer geld wilde zien. Nu is een akkoord toch dichtbij. Het is echter nog onduidelijk of het gaat om verkoop, verhuur of verhuur met (verplichte) optie tot koop.

Conceição treft bij Porto zijn vader Sérgio, de hoofdtrainer van de Portugese topclub. Conceição senior wil meer opties op de flanken hebben en ziet zijn zoon dan ook graag naar de club komen. Francisco Conceição, die nog tot medio 2027 vastligt bij Ajax, kwam in zijn jaar in Amsterdam tot 28 optredens in het eerste. Daarin was hij goed voor een treffer en drie assists. De inmiddels naar West Ham United vertrokken Mohammed Kudus genoot vorig jaar vaak de voorkeur op de rechtsbuitenpositie.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
0
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties