Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank Wormuth vindt opmerkelijke eerste klus sinds ontslag bij FC Groningen

Laatste update:

De trainer gaat de de Indonesische voetbalbond PSSI advies geven over het opleiden van spelers en het ontwikkelen van trainingsmethoden. Hij tekent tot november, met het oog op WK Onder 17 dat aan het eind van het jaar in Indonesië wordt gehouden. Mochten beide partijen tevreden zijn over de samenwerking, wordt na het toernooi gekeken of het contract verlengd wordt.

Voor de 62-jarige Wormuth is dit zijn eerste klus sinds zijn vertrek bij Groningen in november 2022. Daar werd hij na amper een half seizoen ontslagen vanwege ondermaatse prestaties met de Trots van het Noorden. De club stond destijds op een teleurstellende vijftiende plaats in de Eredivisie en had tot dan toe slechts drie competitiewedstrijden gewonnen. Onder Wormuths opvolger Dennis van der Ree ging het Groningen niet veel beter af, daar de club het seizoen afsloot als rodelantaarndrager en dus voor het eerst sinds 1998 degradeerde naar het tweede niveau.

Eerder dit jaar spande Wormuth nog een arbitragezaak aan tegen Groningen. De Duitser vond dat hij recht had op een hogere ontslagvergoeding dan dat hij gekregen had en vond daarnaast dat de club hem imagoschade had aangedaan rondom zijn ontslag. De voormalig trainer van onder meer Heracles werd in het gelijk gesteld en kreeg een een vergoeding van in totaal 400.000 euro.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
33
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties