Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frankrijk verliest na Kanté weer vast selectielid voor WK; ook België vreest

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport meldde woensdag dat Maignan bij zijn club een terugslag in zijn herstel kreeg en de training daarom voortijdig moest afbreken. De 27-jarige sluitpost liep zijn blessure op in het met 2-0 gewonnen Nations League-duel met Oostenrijk. In de rust van dat duel liet de vijfvoudig international zich vervangen door Alphonse Areola. Onder meer RMC Sport meldde toen dat Maignan een maand uit de roulatie zou liggen, maar dat blijkt nu langer te gaan duren. Bondscoach Didier Deschamps riep voor het daaropvolgende duel bij Denemarken (2-0 nederlaag) de 37-jarige Steve Mandanda op als vervanger, terwijl Areola het doel van les Bleus in Kopenhagen verdedigde.

Eerste doelman Hugo Lloris was beide duels afwezig vanwege een dijblessure, maar de aanvoerder van Tottenham Hotspur is inmiddels weer helemaal fit en zal in Qatar normaliter de eerste doelman van de regerend wereldkampioen zijn. Wie er naast Maignan niet bij zal zijn, is N'Golo Kanté. De middenvelder van Chelsea kampt met een hamstringblessure. Achter de naam van Paul Pogba staat nog een vraagteken. De middenvelder van Juventus is herstellende van een meniscusblessure. Maignan moest door zijn blessure de nodige wedstrijden voor Milan missen. Met Ciprian Tatarusanu als vervanger van de onbetwiste eerste doelman wonnen i Rossoneri drie keer op rij in de Serie A, maar gingen ze ook twee keer onderuit tegen Chelsea in de Champions League.

Thomas Meunier
Net als Frankrijk lijkt ook België het zonder een gewaardeerde kracht te moeten stellen op het WK. Thomas Meunier heeft namelijk een breuk in zijn jukbeen opgelopen en staat weken aan de kant. De rechtervleugelverdediger van Borussia Dortmund liep zijn blessure op in het duel met Hannover 96 in de tweede ronde van de DFB-Pokal. De 58-voudig international is inmiddels geopereerd, maar of het WK haalbaar is zal de komende tijd moeten blijken. Onder meer Thomas Foket (Stade de Reims) en Timothy Castagne (Leicester City) gelden als alternatieven bij afwezigheid van Meunier en Alexis Saelemaekers, die het WK zo goed als zeker mist vanwege een knieblessure.

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties