Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John van den Brom ontvangt officiële aanbieding van Vitesse

Laatste update:

Of Van den Brom ook daadwerkelijk aan het roer komt te staan bij Vitesse hangt vooral af van de reddingsoperatie. De Arnhemmers kregen vorige week achttien punten in mindering en zijn daardoor officieel gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie.

Meer: John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse

Vitesse krijgt volgend seizoen een begroting voor plek vijf tot en met acht, zo is duidelijk geworden. De noodlijdende club moet noodgedwongen opnieuw beginnen, mits de licentiecommissie van de KNVB goedkeuring geeft aan het reddingsplan.

De Telegraaf meldt dinsdag dat Vitesse vol inzet op de terugkeer van Van den Brom. De Arnhemmers willen voor het einde van de maand duidelijkheid. Op dit moment is interim-trainer Edward Sturing de hoofdverantwoordelijke in GelreDome.

Van den Brom is een echte clubman. Als speler was hij tussen de jaren 1986 en 1993 en 1996 en 2000 actief bij Vitesse. In het verleden, in het seizoen 2011/12, was hij ook al de eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers.

En nu staat de oefenmeester dus open voor wederom een dienstverband bij Vitesse. Hem wacht de loodzware klus om Vitesse enigszins uit het slop te trekken. Van den Brom is zich bewust van de uitdaging, maar wil de noodlijdende club graag de hand toereiken.

Van den Brom is clubloos sinds zijn ontslag bij het Poolse Lech Poznan in december vorig jaar. Eerder stond hij onder meer aan het roer bij FC Utrecht, ADO Den Haag, Anderlecht en AZ. Ook trainde hij het beloftenteam van Ajax in een ver verleden.

Is John van den Brom de juiste persoon voor Vitesse?

Meer nieuws

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
12
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
14
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties