Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer

Laatste update:

Romano meldde woensdag nog dat Bayern München en Rangnick in gesprek waren over de laatste details, alvorens de handtekeningen zouden worden gezet. De Italiaanse transferjournalist schreef daarbij onder meer dat Rangnick en de Duitse grootmacht positieve gesprekken voerden over zijn invloed op transfers.

Een dag later lijkt een dienstverband van Rangnick in München plotseling van de baan. Volgens Falk heeft de 65-jarige Duitser een harde 'nee' verkocht aan de huidige nummer twee van de Bundesliga. De Oostenrijkse voetbalbond, die Rangnick tot en met het WK van 2026 onder contract heeft staan, is uiterst gelukkig met zijn beslissing. Komende zomer speelt Oostenrijk op het EK in Duitsland op 25 juni tegen Nederland.

Bevestiging OFB


De OFB (officiële afkorting van de Oostenrijkse voetbalbond) komt vlak na de Duitse berichtgeving met een officieel statement. Daarin staat dat Rangnick ook na het EK nog met de scepter zwaait als bondscoach van Oostenrijk. "Deze baan geeft me ongelooflijk veel plezier en ik ben vastbesloten om met succes verder te gaan op de ingeslagen weg", aldus Rangnick, die sinds de zomer van 2022 in dienst is.

Rangnick spreekt in het persbericht ook over Bayern München. "Ik wil benadrukken dat dit geen afwijzing van FC Bayern is, maar een beslissing ten gunste van mijn team en onze gezamenlijke doelen. Onze volledige focus ligt op het Europees kampioenschap. We zullen er alles aan doen om daar zo ver mogelijk te komen."

Ook sportief directeur Peter Schöttel komt aan het woord. "We zijn erg blij met zijn beslissing. We begrepen dat hij twee zeer aantrekkelijke opties had en gaven hem de tijd om alles rustig af te wegen. We zijn er trots op dat hij voor Oostenrijk heeft gekozen." ÖFB-voorzitter Klaus Mitterdorfer sluit zich daarbij aan. "We zijn erg blij met de beslissing van Ralf Rangnick en de duidelijke toezegging voor een gezamenlijke toekomst. Samen gaan we nu nog sterker het Europees kampioenschap in."

Lastige zoektocht


Hoewel Rangnick stelt dat zijn 'nee' geen afwijzing van Bayern München is, grijpt de halve finalist van de Champions League voor de derde keer mis in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Eerder besloot droomkandidaat Xabi Alonso landskampioen Bayer Leverkusen trouw te blijven, waarna ook de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann een snelle terugkeer in München niet zag zitten. Wie het volgende doelwit is, is vooralsnog onbekend.

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
8
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
192
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
15
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties