Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans van Barcelona verbranden shirt van uitgekotste Ousmane Dembélé

Laatste update:

Fans van Barça hebben dinsdagavond voorafgaand aan de return van de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain een Barcelona-shirt met Dembélé in de fik gestoken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De Franse vleugelaanvaller speelde tussen 2017 en 2013 in totaal 185 officiële duels namens de Catalanen. Na een lange transfersoap maakte hij in de zomer van 2023 voor circa vijftig miljoen euro de overstap van Barcelona naar Paris Saint-Germain.

Dembélé trof zijn oude werkgever vorige week voor het eerst in het heenduel van het tweeluik in het miljardenbal. Hij deed Barcelona toen pijn door de 1-1 in het Parc des Princes voor zijn rekening te nemen en vervolgens uitbundig te juichen. PSG verloor in eigen huis met 2-3, maar staat tijdens de return met 1-3 voor na rode kaarten voor Ronald Araújo en trainer Xavi aan de zijde van de Catalanen.

Ook tijdens de return wist Dembélé Barcelona pijn te doen. Andermaal tekende hij aan voor de 1-1. De 1-3, een benutte strafschop van Kylian Mbappé, kwam ook grotendeels op het conto van de Franse sterspeler doordat João Cancelo een wilde overtreding op Dembélé in eigen zestien beging.

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
1
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
132
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties