Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië

Laatste update:

De spits speelde in Nederland naast PEC ook bij VVV-Venlo en Sparta Rotterdam. Tussen 2019 en 2020 stond Thy ook al onder contract bij PEC. Dit seizoen was hij goed voor 13 doelpunten en 2 assists in 32 wedstrijden.

Mark Coonen, technisch manager van de club, is in zijn nopjes met de deal. "Lennart had nog een contract voor een jaar, maar de transfersom die vanuit deze Aziatische club wordt overgemaakt is niet te weigeren voor ons als club."

"Daarnaast wilde Lennart nog heel graag één keer een buitenlands avontuur aangaan. Ik wil hem namens iedereen binnen de club bedanken voor zijn tomeloze inzet en doelpunten en wens hem veel geluk bij zijn nieuwe club."

"Voor mij is dit een mooie laatste kans om in een ver land het avontuur aan te gaan", zegt Thy. "Ik verlaat PEC Zwolle echter wel met gemengde gevoelens, want ik heb hier de afgelopen twee seizoenen echt mooie dingen meegemaakt. Ik ben heel blij dat PEC Zwolle er een hele goede transfersom aan overhoudt en dat ik zondag dus ook afscheid kan nemen van het geweldige publiek hier, wat voor mij echt als familie is gaan voelen."

Mocht het inderdaad om LC Sailors uit Singapore gaan, dan gaat Thy samenwerken met Aleksandar Rankovic. Laatstgenoemde was vorig seizoen nog assistent-trainer bij FC Utrecht en is sinds vorig jaar zomer de eindverantwoordelijke bij de club uit Singapore. Dit seizoen won hij 15 van de 23 wedstrijden. Van de overige duels gingen er zes verloren. Twee eindigden in een gelijkspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen'
9
Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
13
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
17
De 10 grootste Eredivisie-blunders op een rij: Noppert en Ajacieden schutterden
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties