Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray eindigt seizoen in stijl, Fener verliest voor negende keer

Laatste update:

Galatasaray - Trabzonspor 2-0
Galatasaray won in de eigen Türk Telekom Arena nog nooit van Trabzonspor, tot zondagavond. De ploeg van Fatih Terim kreeg al snel een goede kans, maar Tolgay Zengin redde op een hard schot van Didier Drogba. Nadat het tempo flink omhoog was geschroefd opende de thuisploeg de score, na ruim een halfuur spelen. Burak Yilmaz stuitte eerst nog op Tolga, maar in de rebound was Albert Riera wel trefzeker: 1-0. De bezoekers mochten van geluk spreken dat het bij rust bij slechts 1-0 bleef en kregen kort na de pauze zelfs een kans op de 1-1, maar Olcan Adin trof de paal. Burak besliste hierna de wedstrijd door laag in te schieten en daar bleef het ook bij in Istanbul. Trabzonspor richt zich nu op de bekerfinale van aanstaande woensdag tegen Fenerbahçe.

Karabükspor - Fenerbahçe 3-2
Fenerbahçe was op basis van het betere onderlinge resultaat met Besiktas al zeker van de voorronde van de Champions League, maar hoopte het seizoen wel waardig af te sluiten. Dat lukte niet, want Karabükspor won en speelde zich veilig. Na een halfuur kwamen de bezoekers uit Aziatisch Istanbul nog wel op voorsprong aan de Zwarte Zee door een tegendraadse kopbal van Mehmet Topuz, maar kort na rust kwam de gastheer door een benutte strafschop van Lomano LuaLua langszij. Mavi Ates had echter drie punten nodig en kwam even later op voorsprong door een treffer van Ilhan Ozek. Pierre Webó zette een kwartier voor tijd voor de 2-2 op het bord, maar LuaLua bezorgde Karabükspor alsnog het volle pond. Fener leed zijn negende seizoensnederlaag.

-

Meer nieuws

Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
7
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
23
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
30
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties