Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray is na Ajax ook te sterk voor Celtic en wint Antalya Cup

Laatste update:

Galatasaray bereidt zich in Belek voor op de bekerwedstrijd van woensdag tegen Tokatspor, de competitiewedstrijd van 26 januari tegen Gaziantepspor en de dubbele ontmoeting met Chelsea in de achtste finale van de Champions League. Aslan zal met vertrouwen uitkijken naar de komende weken, want na de zege op Ajax (2-1) werd dus ook Celtic verslagen. Behoudens het feit dat na vijf minuten een doelpunt van de Schotten werd afgekeurd, had Celtic in de eerste helft weinig te vertellen tegen Galatasaray. Met name Izet Hajrovic en Nordin Amrabat zorgden voor dreiging. Doelman Lukasz Zaluska keerde in de eerste 45 minuten twee pogingen van Amrabat.

In de rust voerde Mancini negen wissels door en mocht ook Wesley Sneijder zijn opwachting maken. De Oranje-international was na een klein uur dicht bij de openingstreffer, maar na een fraaie aanval mikte hij naast. Galatasaray kreeg hierna nog enkele kansen om te scoren, maar een stift van Selçuk Inan werd gekeerd door Zaluska en invaller Albert Riera miste vlak voor tijd ook nog een grote mogelijkheid. Het kwam hierdoor aan op strafschoppen en die werden beter genomen door Galatasaray. Bij Celtic kwam overigens Derk Boerrigter in actie, in tegenstelling tot Virgil van Dijk.

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
0
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties