Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray kruipt door oog van de naald; Terim verliest zelfbeheersing

Laatste update:

Door de hevige regenval van de afgelopen dagen in Izmir was het veld in het Doganlar Stadium nauwelijks te bespelen en daar ondervond met name Galatasaray nadeel van. De ploeg van Terim speelde een zwakke wedstrijd en ontsnapte al vroeg aan een achterstand. Ferando Muslera werd na een terugspeelbal onder druk gezet door Cameron Jerome, waarna de Engelse spits de doelman onder druk zette. Jerome wist Muslera het leder te ontfutselen, maar hij had vervolgens de pech dat zijn poging rakelings naast ging.

Na negentien minuten kwam Galatasaray opnieuw met de schrik vrij. Verdediger Mariano probeerde een voorzet van de thuisploeg met de borst terug te leggen op Muslera, maar de keeper moest uiteindelijk alle zeilen bijzetten om een eigen treffer te voorkomen. De eerste helft leverde uiteindelijk geen doelpunten meer op, mede doordat een treffer van Galatasaray na een halfuur voetballen was afgekeurd vanwege buitenspel.

Twaalf minuten na rust kreeg Göztepe een uitgelezen mogelijkheid om te scoren. Celso Borges mocht na een handsbal van Maicon aanleggen voor een strafschop, maar de Costa Ricaan schoot de bal vervolgens naast. Die misser kwam Göztepe duur te staan, want achttien minuten voor tijd wist Sinan Gümüs aan de overzijde wel te scoren. De Turkse aanvaller liep een voorzet vanaf de rechterflank van Mariano met de borst binnen en groeide zo uit tot matchwinner, mede doordat de thuisploeg in slotfase nog tweemaal het aluminium teisterde. In de absolute slotfase liet Terim zich nog even gaan, door de bal bij een ingooi van Göztepe verwoestend weg te schieten.

Süper Lig
Göztepe
0 - 1
Galatasaray

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
37
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
45
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties