Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Galatasaray wil af van dure Babel om huurdeal definitief te maken'

Laatste update:

Babel koos voor een derde periode bij Ajax om in beeld te blijven bij bondscoach Ronald Koeman. Laatstgenoemde zou normaal gesproken in mei de definitieve EK-selectie wereldkundig hebben gemaakt. De Ajacied behoort onder Koeman doorgaans tot het keurkorps van Oranje, waardoor meespelen op het EK aannemelijk was geweest voor de vleugelaanvaller. Vanwege de coronacrisis is het eindtoernooi door de UEFA echter verplaatst naar de zomer van 2021.

De verhuurde aanvaller maakte bij terugkeer in de Johan Cruijff ArenA geen bijster sterke indruk, wat de twijfels over zijn toekomst verder deed toenemen. Babel zou zelf wel oren hebben naar een terugkeer bij Galatasaray, maar de Turkse topclub zou volgens Hurriyet liever hebben dat hij deze zomer van club wisselt. De Oranje-international drukt daarnaast met een jaarsalaris van tweeënhalf miljoen euro behoorlijk zwaar op de begroting van Galatasaray. De club wil met de vijf miljoen euro die normaal gesproken de komende twee jaar aan Babel zou worden betaald ervoor zorgen dat Onyekuru definitief overkomt van AS Monaco.

Hurriyet weet voorts te melden dat zaakwaarnemer Winnie Haatrecht momenteel op zoek is naar een geschikte oplossing voor Babel. Ajax lijkt de meest logische kandidaat om de aanvaller definitief over te nemen, maar het is niet bekend of directeur voetbalzaken Marc Overmars dat ook van plan is en wat de transfersom exact zou moeten zijn. Babel speelde eerder in zijn loopbaan voor onder meer Liverpool, TSG Hoffenheim, Besiktas en Fulham.

Zie jij Ryan Babel volgend seizoen bij Ajax spelen?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
20
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties