Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van Dijk en Aké vinden opmerking van Valentijn Driessen te ver gaan

Laatste update:

Het ging na de nederlaag tegen de Oostenrijkers vooral over Veerman. De PSV'er grossierde in foute passes en werd al na 35 minuten naar de kant gehaald.

De media gingen er daarop met gestrekt been in, Valentijn Driessen van De Telegraaf niet uitgezonderd. Driessen zinspeelde zelfs op 'het einde van de interlandcarrière van Veerman'.

Aké springt al vroeg tijdens de persconferentie in de bres voor zijn teamgenoot. "Iedereen weet dat het erbij hoort, iedereen heeft wel eens zo'n wedstrijd gehad", aldus Aké. "En de groep is met hem, iedereen weet hoe goed hij is. Maar ik moet zeggen dat ik sommige comments van de media wel jammer vond. Die gingen iets te ver."

Wanneer het aanwezige journaille om duiding vraagt, springt Van Dijk in. "Vooral richting Joey, dat het einde verhaal is, klaar is Kees, en dat hij nooit meer voor Oranje kan spelen. Naar hem toe is dat heel pijnlijk."

"We kunnen allemaal een slechte wedstrijd spelen, het zijn niet alleen maar pieken. Natuurlijk: hij speelde niet goed, maar één wedstrijd definieert niet de rest van zijn carrière", aldus Van Dijk.

Kritiek op Van Dijk


Daarvoor was Van Dijk al ingegaan op de kritiek op zijn eigen persoon. De captain was niet te beroerd de hand in eigen boezem te steken. "Ik kan de kritiek zeker na de laatste wedstrijd volkomen begrijpen", verklaarde Van Dijk. "Ik ga daarmee aan de slag, en dat neem ik mezelf ook kwalijk. De verantwoordelijkheid die ik bij Oranje en ook Liverpool voel is heel hoog, en ik vind ook dat ik daar zelf beter in kan en moet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
10
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
80
Live meepraten op het EK: Spanje - Georgië
12
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
32
Jude Bellingham houdt Engeland met omhaal diep in blessuretijd in leven
55
Ex-Fortuna-aanvaller Noslin maakt binnen halfjaar overstap voor 15 miljoen euro
12

Meer sportnieuws

Reacties