Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geen beelden Ajax gezien, maar wij komen uit de CL'

Laatste update:

"Met de spelers die wij ter beschikking hebben, denk ik dat wij van Ajax kunnen winnen. We hebben ook het thuisvoordeel. Eerlijk gezegd hebben we nog geen beelden van ze bekeken, maar ik ben ervan overtuigd dat onze technische staf een goede analyse heeft gemaakt van de tegenstander. Ajax is erg jong, het zijn spelers met potentieel. Ze geven de voorkeur aan combinatievoetbal en vertrouwen erg op hun techniek. Echter, zoals ik al zei, wachten we de analyse af. We zullen snel meer informatie krijgen over het team en de spelers individueel", laat de Braziliaan optekenen door Eurosport onet.

Legia belandde in de Europa League nadat het voor de winter als derde eindigde in een Champions League-groep met Borussia Dortmund, Real Madrid en Sporting Portugal. Zaterdag werd in de Poolse competitie met 0-1 gewonnen van middenmoter Arka Gdynia. Aan een voorspelling waagt Costa Marques zich echter niet. "Het is moeilijk te zeggen, want Ajax is een grote Europese club. Wij komen echter net uit de Champions League en wij spelen voor ons eigen publiek. Het spelen in de Champions League heeft belangrijke ervaring met zich meegebracht en dat zal nu zijn vruchten gaan afwerpen", besluit de 25-jarige linkspoot, die dit seizoen 24 wedstrijden speelde voor Legia in alle competities en daarin zesmaal scoorde.

Denk jij dat Ajax Legia Warschau uit gaat schakelen?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties