Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen medelijden bij Derksen: 'Die man heeft zich zó schandalig gedragen'

Laatste update:

"Die man heeft zich zó schandalig gedragen ten opzichte van die trainer (Wormuth, red.)", opende Derksen zijn analyse over het zwalkende Groningen. "Dat kwam uit de spelersgroep, maar die moeten hun mond houden, want die hebben nog niets gepresteerd. Maar die waren ontevreden over die trainer, want dat was een nette en beschaafde man die nooit met stemverheffing sprak, en die noemden ze dan 'Opa'. Hij (Fledderus, red.) dacht te overleven door hem maar te ontslaan, terwijl hij 'Opa' bij Heracles heeft meegemaakt, toen die man uitstekend presteerde", koos Derksen duidelijk partij voor Wormuth.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Die Fledderus straalde echt uit van: 'Ik ben de technisch directeur, ik heb het hier voor het zeggen'. Dus hij heeft alle beslissingen mogen nemen", ging Derksen verder. "Dan koopt hij weer een handvol Scandinaviërs, maar dat zijn allemaal jongens die ze al in huis hebben. Dat zijn jongens die meevoetballen, maar Groningen niet sterker maken. En dat kost ook weer geld. Hij heeft het gewoon aantoonbaar slecht gedaan." Fledderus zelf vindt het jammer dat hij zijn klus niet mag afmaken in Groningen.

Reactie Fledderus
"Ik ben een vechter en een knokker en geef nooit op, maar ik begrijp ook dat op een bepaald moment de uitkomst kan zijn dat je uit elkaar gaat", toonde de 'td' begrip voor de keuze van de clubleiding om de samenwerking stop te zetten. "Ik ben altijd strijdvaardig en had nog steeds de ambitie FC Groningen tegen de wind in vooruit te helpen, maar het houdt hier voor mij jammer genoeg op. FC Groningen zal voor mij altijd speciaal blijven, dat was ook de reden dat ik hier in 2019 naartoe ben gekomen. Ik gun oprecht alles en iedereen bij de club het allerbeste voor de toekomst", aldus de vertrokken Fledderus.

Eredivisie
FC Groningen
1 - 1
FC Twente

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
6
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties