Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geëmotioneerde ex-PSV'er Pereiro legt uit waarom hij terugkeert naar Uruguay

Laatste update:

Op het vliegveld in de Uruguayaanse hoofdstad kreeg Pereiro vragen van de aanwezige journalisten over zijn terugkeer. "Nacional is mijn thuis", antwoordde hij. "Het is een genot om hier terug te keren." Vervolgens raakte hij geëmotioneerd. "Mijn zoontje wordt in februari geboren, en twee jaar terug overleed mijn vader… Ik wil me weer goed voelen en met plezier op het veld staan. Daarom was het voor mij heel belangrijk om deze stap en beslissing te maken. Dit is de enige plek waar ik wilde zijn. Al het andere deed er niet toe", besloot Pereiro.

Nacional werd in oktober kampioen van Uruguay, door met 1-4 van Liverpool te winnen. De club staat daarme nu op 49 landstitels, twee minder dan grote rivaal Peñarol. Eén van de spelers die onderdeel uitmaakte van het Nacional dat afgelopen seizoen kampioen werd was Luis Suárez, die inmiddels is vertrokken naar het Braziliaanse Gremio.

PSV nam de destijds twintigjarige Pereiro in de zomer van 2015 voor zeven miljoen euro over van Nacional. In de 4,5 jaar daarna kwam hij tot meer dan 150 wedstrijden voor de club uit Eindhoven, waarin de Uruguyaan 49 keer trefzeker was. Begin 2020 maakte hij de overstap naar Cagliari, waar de dertienvoudig international nooit echt een vaste waarde wist te worden. Aan het einde van vorig seizoen degradeerde Pereiro met Cagliari. Dit seizoen kwam hij in elf duels tot één treffer en een assist.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
8
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
8
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties