Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geïnteresseerd PSV en Feyenoord kunnen VVV uit de brand helpen'

Laatste update:

Bovengenoemde regionale krant weet namelijk te melden dat onder meer Feyenoord, PSV en VfB Stuttgart belangstelling hebben voor Pachonik. De 25-jarige vleugelverdediger werd afgelopen zomer transfervrij overgenomen van het Italiaanse Carpi en ontpopte zich na een moeizame start tot een belangrijke kracht in het elftal van trainer Hans de Koning, die maandag overigens zijn contract verlengde toe medio 2021.

Pachonik tekende destijds een tot medio 2022 doorlopende verbintenis, waardoor VVV een transfersom voor de voormalig jeugdinternational van Duitsland tegemoet kan zien. Dit komt de Limburgers goed uit, aangezien zij door de coronacrisis gedwongen zijn om het spelersbudget flink te kortwieken: "Vooralsnog met 25 procent", vertelde manager voetbal Stan Valckx maandag in gesprek met Voetbal International. "En dat is dan ook nog gebaseerd op een seizoen voetballen mét publiek. Dus we houden momenteel wel een slag om de arm en kunnen nog niet alle besluiten nemen die we willen nemen."

VVV is volgens de Limburger al bezig met de opvolging van Pachonik en heeft daarvoor oude bekende Moreno Rutten in het vizier. Hij stond in het verleden vier jaar onder contract in De Koel en is inmiddels op een zijspoor geraakt bij het Italiaanse Crotone. VVV probeerde hem in de winterstop al van de in de Serie B uitkomende club te huren, maar die deal ketste op het laatste moment af. Naast de rentree van Rutte zou VVV daarnaast ook bezig zijn met de terugkeer van Guus Hupperts, die door het faillissement van SC Lokeren zonder club zit.

Zou jij Tobias Pachonik een goede aanwinst vinden voor PSV en Feyenoord?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties