Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gerard Piqué: 'In Madrid zouden ze daar blij mee zijn, maar wij niet'

Laatste update:

Van Piqué is bekend dat hij geen fan is van Real Madrid en dat maakte hij nogmaals duidelijk in een interview met RAC 1. "We bevinden ons in een land waar er meer mensen uit Madrid komen dan uit Barcelona. En het is de hoofdstad, dus wij zullen altijd degenen zijn die aan de kant staan en proberen lastig te vallen."

"Het huidige Madrid is meer van hetzelfde. Het straalt weinig uit, maar ze boeken resultaten en in februari zullen ze in alle competities meedoen en ook in de Champions League zullen we ze zien. Als wij de trofee winnen, worden we voor altijd herinnerd. Als zij winnen, is het er nog maar één. De laatste die ze wonnen... Dat was een wonder, omdat ze in elke ronde inferieur waren. Niemand zal zich die eindzege herinneren." Real Madrid won de Champions League voor het laatst in 2022, toen er in de finale, mede dankzij een fenomenale Thibaut Courtois, met 1-0 werd afgerekend met Liverpool.

Ook gaat Piqué in op Vinícius Júnior, die zich de laatste jaren stormachtig heeft ontwikkeld bij de Koninklijke. "Ik heb het altijd leuk gevonden om tegen spelers als Vinícius te spelen, omdat het een uitdaging was. Je moest heel geconcentreerd zijn." Het huidige seizoen van Vinícius wordt gekenmerkt door de racistische hoon die hij tijdens uitwedstrijden in LaLiga over zich heen krijgt. Daarover werd Piqué niet gevraagd.

Barcelona
Over Barcelona spreekt Piqué wel uitgebreid. De voormalige centrumverdediger kwam in meerdere periodes liefst 616 keer uit voor de Catalaanse grootmacht. Piqué ziet dat zijn ex-teamgenoot Xavi tegenwoordig aan het roer staat bij het eerste van Barça. "Er is geduld nodig, zoals bij ieder project", zegt Piqué. "Bij Andorra verloren we eens vijf duels op rij, maar we ontsloegen de trainer niet. Zolang er oplossingen zijn, moet je geduldig zijn."

"Ik weet dat je hier elke dag moet winnen", vervolgt Piqué. "Maar Xavi ademt Barcelona. Hij kent de club, houdt van de club is de ideale persoon om Barça te leiden. We moeten winnen en goed spelen. Wanneer het gevoel even niet zo goed is, ontstaan er zenuwen en kritiek. De druk is zeer hoog en dat is zoals het hoort. Maar als je onderdeel uitmaakt van de club, raak je eraan gewend. In Madrid zouden ze blij zijn met een triomf zoals die in San Sebastián, maar wij niet. Dat legt extra druk op de spelers", deelt Piqué nog een sneer uit richting Real Madrid.

Barcelona won afgelopen weekend tegen alle verhoudingen in bij Real Sociedad. De Basken waren vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar lieten de kansen liggen. Een 0-0 gelijkspel leek het eindresultaat te worden, totdat Ronald Araújo in blessuretijd één van de spaarzame kansen van Barcelona benutte. Real Madrid kwam een dag later niet verder dan 0-0 tegen Rayo Vallecano. Girona leidt momenteel de dans in LaLiga met 31 punten, gevolgd door naaste achtervolgers Real Madrid (29 punten) en Barcelona (27). Atlético Madrid, dat vierde staat met 25 punten, heeft nog een duel tegoed.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties