Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gevallen toptalent' PSV verrast vriend en vijand: 'Dit is gewoon fraude, man'

Laatste update:

Presentator Sjoerd van Ramshorst vraagt zijn gasten naar het optreden van de Portugese vleugelaanvaller, die in de aanloop naar het Conference League-duel met Leicester City de kans kreeg. "Ik vond hem heel prima spelen", begint Ibrahim Afellay. "Korte combinaties, dat ben je normaal gesproken niet van hem gewend. Hij was heel erg actief en betrokken bij gevaarlijke momenten. Hij heeft ook een goede versnelling." Er wordt een beeld ingestart van een moment in de 71ste minuut, waarbij Bruma op grote snelheid langs zijn directe tegenstander snelt. "Hier ging effetjes de motor aan", oordeelt Afellay. "Dit is gewoon fraude, man."

Theo Janssen deelt de verbazing van zijn collega-analist. "We zijn zo vaak negatief geweest over deze jongen. Hij kon er helemaal niks van, en dit is dus dus eigenlijk heel erg. Dat hij zo goed speelt en dat hij er anderhalf jaar eigenlijk al helemaal niks van bakt. Ik vind dat als je zo goed kan voetballen, als je zo veel snelheid hebt, als je zo makkelijk kan bewegen, zo makkelijk een-twees maakt..." "Hoe komt dat dan?", vraagt tafelgenoot Jeroen Stekelenburg. "Vertrouwen, denk ik", speculeert Janssen.

Pierre van Hooijdonk wil niet zo ver in zijn lofzang gaan als zijn collega-analist. "Dit zijn spelers die er over het algemeen best goed uitzien. Ze hebben een goede techniek, zijn snel, fysiek ook nog sterk. Maar doelpunten?" Janssen haakt in. "We zaten een tijd geleden nog met de vraag of hij het wel zag allmaal. Maar als je hem nu zo ziet combineren, dan zie je het spelletje wel, toch?" "Het ziet er in ieder geval goed uit", geeft Van Hooijdonk toe. "Cody Gakpo dus maar op de bank?", stelt Janssen tot slot voor met een kwinkslag, waarop de discussie in schatergelach smoort.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
8
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
8
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
4
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties