Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevoelige nederlaag flinke smet op Premier League-debuut Zivkovic

Laatste update:

Halverwege de ontmoeting in Newcastle leek er nog niets aan de hand te zijn voor Sheffield United, dat een redelijk start beleefde tegen the Magpies. De rollen leken om te draaien toen Joelinton na ruim een kwartier spelen alleen op doelman Dean Henderson. De vorig jaar voor 44 miljoen euro van TSG Hoffenheim overgenomen spits struikelde echter in kansrijke positie, waardoor de grote mogelijkheid in rook opging. Halverwege de eerste helft wilde Jonjo Shelvey met een afstandsschot de score openen, maar een fabelachtige tackle van John Egan voorkwam een achterstand van de bezoekers uit Sheffield. Bij de thuisploeg ontbrak overigens de van een zware kruisbandblessure herstellende Jetro Willems.

Na rust ging het alsnog helemaal mis voor Sheffield United, dit seizoen juist een van de smaakmakers in de Premier League. Egan kreeg vijf minuten na de hervatting zijn tweede gele kaart voorgehouden nadat hij de doorgebroken Joelinton had neergehaald. Vijf minuten na het wegzenden van de centrumverdediger brak Allan Saint-Maximim de ban door bij de tweede paal een voorzet van Matt Ritchie in het doel te werken. Laatstgenoemde kroonde zich twintig minuten voor tijd tot doelpuntenmaker. Henderson was kansloos op zijn knal vanaf de rand van het strafschopgebied. Miljoenenaankoop Sander Berge had kort daarvoor bij de bezoekende ploeg plaatsgemaakt voor John Lundstram.

Ruim een kwartier voor tijd besloot manager Chris Wilder om Zivkovic zijn eerste speelminuten te gunnen als huurling van Sheffield United. De Nederlander verving aanvalsleider Billy Sharp, terwijl John Fleck werd afgelost door Luke Freeman. Het bleek een onmogelijke klus te zijn voor Zivkovic om de spanning te doen laten terugkeren, zeker omdat de formatie van Wilder al met tien speler stond. Joelinton maakte in de 78ste minuut aan alle spanning een einde. De aanvaller van Newcastle United schatte een voorzet van Miguel Almirón op de juiste wijze in en tekende vervolgens koelbloedig voor zijn tweede Premier League-doelpunt van dit seizoen.

-
Verwacht jij dat Richairo Zivkovic ook volgend seizoen voor Sheffield United speelt?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
12
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties