Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Giakoumakis zorgt voor blijdschap bij VVV en krijgt 'Beckham-status'

Laatste update:

Romano meldt dat de elfvoudig international samen met zaakwaarnemer Blash Hossein onderweg is naar Mexico, waar Atlanta zich voorbereidt op het nieuwe seizoen in de MLS. Na de medische testen zal Giakoumakis voor drie jaar tekenen en bovendien is er een optie in het contract opgenomen om die verbintenis te verlengen. Celtic ontvangt een slordige 4,8 miljoen euro voor de goaltjesdief. Bij Atlanta zal Giakoumakis een Designated Player zijn. Dat houdt in dat clubs in de MLS maximaal drie spelers onder contract mogen hebben staan die meer verdienen dat het normale maximum.

Die regel werd in het leven geroepen na de transfer van David Beckham naar Los Angeles Galaxy in 2007 en heeft daarom als bijnaam the Beckham rule. Lange tijd leek het zeker dat de voormalig Eredivisie-topscorer, die namens VVV in het seizoen 2020/21 26 keer doel trof, naar Urawa zou verkassen. Zo meldden verschillende Britse media dat Celtic toestemming had gegeven aan de Griek om in Amsterdam zijn medische keuring te ondergaan en dat deed hij. Urawa was ervan overtuigd dat het Giakoumakis binnen had, ook nadat hij akkoord ging met een aantrekkelijk salarisaanbod.

VVV verkocht Giakoumakis in 2021 voor een bedrag van 2,5 miljoen euro met 500.000 euro aan bonussen aan Celtic. Daarbij bedongen de Limburgers het recht op een doorverkooppercentage. Medio januari meldde Romano dat Urawa en de Schotse topclub tot een akkoord waren gekomen over een transferbedrag van vier miljoen euro inclusief bonussen. Nu de transfersom hoger uitvalt dan aanvankelijk gedacht, vangt VVV meer geld dan het in eerste instantie dacht.

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
12
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties