Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Eredivisie-smaakmaker Zian Flemming kan nog deze maand transfer maken

Laatste update:

Mocht Flemming deze transfer op tijd willen afronden, zullen hij en de clubs wel haast moeten maken. De transferdeadline voor MLS-clubs is komende dinsdag, 23 april.

De 25-jarige Flemming heeft bij Millwall nog een contract tot medio 2025, met een optie voor nog een jaar. Volgens VI heeft hij er echter 'geen geheim van gemaakt' nog een stap hogerop te willen maken.

Het is onbekend of Flemming een transfer naar de Verenigde Staten, en naar San José in het specifiek, als een trede hoger ziet. Volgens Transfermarkt is de geboren Amsterdammer 4,2 miljoen euro waard.

Flemming is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Millwall, dat hem in de zomer van 2022 voor 2,5 miljoen euro overnam van Fortuna Sittard. Op het tweede niveau van Engeland presteert hij alleraardigst.

Vooralsnog kwam Flemming tot 89 wedstrijden namens the Lions, met 23 doelpunten en 8 assists tot gevolg. De Nederlander groeide daarnaast uit tot publiekslieveling.

Flemming is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. De Amsterdammers verkochten hem in 2018 aan PEC Zwolle, dat op zijn beurt overging tot een verhuur aan NEC. In de zomer van 2020 belandde Flemming bij Fortuna Sittard, waar hij zou uitgroeien tot een volwaardig Eredivisie-speler en zijn transfer naar Engeland verdiende.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties