Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goal Gakpo, assist Gravenberch en nóg twee prachtige treffers bij Liverpool

Laatste update:

Liverpool trad in een totaal andere basiself aan dan afgelopen zondag, toen er met 3-1 werd gewonnen van West Ham United. Belangrijke spelers als Virgil van Dijk, Alexis Mac Allister en Darwin Núñez begonnen op de bank, waardoor onder meer Gravenberch, Gakpo en voormalig Willem II'er Konstantinos Tsimikas aan de wedstrijd mochten beginnen.

Leicester kende een droomstart op Anfield. Uit een counter kwam het na ruim twee minuten al op 0-1, nadat Yunus Akgün zijn ploeggenoot Kasey McAteer oog in oog met doelman Caoimhín Kelleher zette en de aanvaller kalm bleef. In de fase daarna was het een klein wonder dat Liverpool niet op gelijke hoogte kwam. Zo wist Jota de bal in kansrijke positie niet in het net te krijgen, raakte Ben Doak de lat en werd een kopbal van Gakpo knap onschadelijk gemaakt door verdediger Conor Coady.

Vlak na rust was het wél raak voor Liverpool. Gravenberch vond Gakpo, die vanaf een meter of twaalf uit de draai voor de 1-1 zorgde. Voor Gravenberch de tweede assist van dit seizoen, voor Gakpo de tweede goal. Tien minuten later was laatstgenoemde dicht bij de 2-1, toen hij met een kopbal de onderkant van de lat raakte. In de zeventigste minuut kwam Liverpool alsnog op voorsprong: Szoboszlai knalde de bal van een meter of twintig schitterend en keihard in de kruising. Even later was de Hongaar dicht bij zijn tweede, toen zijn volgende afstandsschot net over ging. Vlak voor tijd werd het via Jota op prachtige wijze alsnog 3-1: hij tikte een lage voorzet van Jarell Amorin Quansah achter het standbeen binnen.

Capital One Cup
Liverpool
3 - 1
Leicester City

Meer nieuws

Albers bevestigt concrete interesse in Taylor, maar laat naam club achterwege
5
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
10
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
31
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
11
Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties