Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws voor Arne Slot en Ronald Koeman rondom EK-kandidaat Justin Bijlow

Laatste update:

Bijlow raakte aan het begin van februari in de uitwedstrijd tegen AZ (0-1 overwinning) geblesseerd aan zijn kuit en verliet toen zichtbaar geëmotioneerd het veld. Die blessure hield de doelman bijna twee maanden aan de kant.

Meer: Arne Slot: de trainer die ‘sleeping giant’ Feyenoord wakker maakte | Liverpool en Feyenoord bereiken mondeling akkoord over transfer Arne Slot

Bijna twee maanden later is de goalie dus weer terug op het veld. Het lijkt niet waarschijnlijk dat Arne Slot deze week al een beroep kan doen op Bijlow. De vraag is ook of Slot Bijlow wil laten terugkeren onder de lat bij Feyenoord, daar reservedoelman Timon Wellenreuther zijn plek uitstekend heeft ingevuld. Sinds de blessure van Bijlow heeft Wellenreuther elf keer het doel van de Rotterdammers verdedigd. Daarin hield de Duitser vijf keer de nul.

De terugkeer van Bijlow betekent ook goed nieuws voor bondscoach Ronald Koeman. De verwachting is dat Bijlow, samen met Bart Verbruggen en Mark Flekken, tot de keepers behoort die meegaan naar het EK in Duitsland.

Op de persconferentie na afloop van de laatste interland van Oranje tegen Duitsland hintte Koeman nog nadrukkelijk op de fitheid die van belang zal zijn bij het bepalen van zijn EK-selectie. Dat zou goed nieuws kunnen betekenen voor Bijlow, als hij tegen die tijd weer onder de lat verschijnt bij Feyenoord.

Of Bijlow nog genoeg tijd heeft om indruk te maken op de bondscoach is een groot vraagteken. Feyenoord speelt dit seizoen nog acht wedstrijden, waaronder de bekerfinale tegen NEC op 21 april. Daarvoor lijkt Bijlow dus op tijd terug te zijn.

Steun voor Hartman


Het EK en daarmee de rest van het seizoen zal wel voorbijgaan aan Quilindschy Hartman. De linksback raakte zondag tegen FC Utrecht (4-2 overwinning) zwaar geblesseerd aan zijn knie. De selectie maakte dinsdag op de training een prachtig gebaar richting Hartman, door op het veld een Q te vormen. "Q. YNWA", viel te lezen in het bericht van de club.

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
19
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties