Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws voor De Ligt: komst van concurrent bij Bayern is van de baan

Laatste update:

Boateng werd door Bayern gezien als noodverband om de vele blessures achterin op te vangen. Thomas Tuchel heeft centraal in de defensie alleen Dayot Upamecano en Min-jae Kim tot zijn beschikking, daar Matthijs de Ligt en jongeling Tarek Buchmann met een blessure kampen.

Tot een hereniging met Boateng komt het dus niet, zo klinkt het. De rechtspoot vertrok twee jaar geleden transfervrij bij de Duitsers om te tekenen bij Olympique Lyon. Zijn avontuur in Frankrijk was geen onverdeeld succes.

Waar hij in zijn eerste seizoen nog regelmatig op een basisplek kon rekenen, kwam Boateng de afgelopen voetbaljaargang amper aan de bak in het Groupama Stadium. In totaal speelde hij 35 wedstrijden voor les Gones.

Boateng, die 76 interlands voor Duitsland achter zijn naam heeft staan, kwam in zijn carrière 363 keer uit voor Bayern. De verdediger won onder meer twee keer de Champions League, negen titels, vijf bekers en twee keer het WK voor clubteams met der Rekordmeister.

De Ligt had er bij de komst van Boateng een concurrent bijgekregen. De 24-jarige verdediger stond vóór zijn blessure pas één keer in de basis bij Bayern, dat doorgaans met een centrum bestaande uit Upamecano en Kim speelt.

Het is onduidelijk wanneer de ex-Ajacied is hersteld van zijn blessure. De interlands met het Nederlands elftal van volgende week komen in ieder geval nog te vroeg. De Ligt ontbreekt net als onder anderen Cody Gakpo, Memphis Depay en Frenkie de Jong in de definitieve selectie van Ronald Koeman.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
0
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
42
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
60
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties